Gespreksgroep na partnerverlies: “Het helpt echt!”

SAM_5324De begeleiders van de gespreksgroep voor mensen die kampen met rouw bespreken binnenkort of het na versoepeling van de coronamaatregelen mogelijk is om de bijeenkomsten te hervatten. In elk geval is de verwachting dat in november een nieuwe groep kan worden begonnen.

Iedere gespreksgroep heeft als doel om u, als lotgenoten, met elkaar in gesprek te laten zijn over het rouwproces én over de vraag hoe verder. Dit gebeurt aan de hand van thema’s, die mede door u kunnen worden ingebracht. Onze ervaring leert, dat het delen van ervaringen – vooral met lotgenoten – steun kan bieden en helend kan zijn.

Deelname aan een gespreksgroep is over het algemeen (pas) raadzaam is, wanneer het overlijden van uw dierbare minimaal een half jaar geleden is. Na aanmelding vindt er een bezoek plaats door één van de begeleiders van de betreffende gespreksgroep om verwachtingen over en weer te verkennen.

De gespreksgroepen worden begeleid door geschoolde vrijwilligers. Deelname is gratis. Aanmelding kan via de website: www.steunbijrouwpny.nl of telefonisch bij één van de coördinatoren. Hier is meer informatie te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *