Rouwcafé in Huis van Rie snel weer van start

Het Rouwcafé in het Huis van Rie in Nootdorp wordt door de coronabeperkingen al geruime tijd niet gehouden. De organisatoren hopen dat het weer snel mogelijk is om daar bij elkaar te komen zodra de maatregelen zijn versoepeld. Zodra dat kan zijn mensen die een dierbare hebben verloren elke derde zondag van de maand weer welkom om met elkaar te lachen, te huilen, steun en ervaringen uit te wisselen.

Het op een ongedwongen manier met lotgenoten en vrijwilligers van de Stichting Steun bij Rouw van gedachten wisselen voorziet al een paar jaar in een behoefte. En al doet de naam wellicht anders vermoeden, er mag gehuild, maar ook gelachen worden in het Rouwcafé.

Zodra het weer kan wordt het Rouwcafé weer gehouden iedere derde zondag van de maand van drie tot vijf uur ‘s middags. Deelname aan de gespreksgroep is gratis. Locatie is het Huis van Rie in de Koningin Wilhelminastraat 5 in Nootdorp. Net als in een gewoon café hoeft u zich niet van te voren aan te melden en kunt u vrij in en uitlopen. De toegang en de koffie, thee en frisdranken zijn gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *