Lotgenoten steunen elkaar in het Rouwcafé

Ook het Rouwcafé in het Huis van Rie is weer begonnen. Elke derde zondag van de maand is een groepje lotgenoten welkom om met elkaar te lachen, te huilen, steun en ervaringen uit te wisselen. De opstelling van de tafels is coronaproof, dus er is voldoende afstand van elkaar maar toch is er nabijheid genoeg!

Het op een ongedwongen manier met lotgenoten en met vrijwilligers van de Stichting Steun bij Rouw van gedachten wisselen voorziet al een paar jaar in een behoefte. En al doet de naam wellicht anders vermoeden, er mag gehuild, maar ook gelachen worden in het Rouwcafé!

Het Rouwcafé wordt gehouden iedere derde zondag van de maand van drie tot vijf uur ‘s middag. De komende data voor 2020 zijn 20 september, 18 oktober, 15 november en 20 december. Deelname aan de gespreksgroep is gratis. Locatie is het Huis van Rie in de Koningin Wilhelminastraat 5 in Nootdorp.

Net als in een gewoon café hoeft u zich niet van te voren aan te melden en u kunt vrij in en uitlopen. De toegang en de koffie, thee en frisdranken zijn gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *